Передплата 2024 «Добрий господар»

Сексу не буде: стало відомо чому відмовилися знімати третю серію культового фільму про Керрі Бредшоу

  • 21.11.2018, 17:41
  • 1 007

Правовласники франшизи пояснили причини, через які шанувальники фільму Секс і місто радше зрадіють, ніж розчаруються рішенням не знімати третю частину фільму.

Про це повідомляє nv.style.

Як зазначає видання New York Post, якби фільм Секс і місто 3 все ж зняли, він був би найсумнішим з усіх історій з життя Керрі Бредшоу та її подруг.

Сценаристи вирішили, що давня любов Керрі «містер Біг» помре на самому початку фільму від серцевого нападу.

Цю шокуючу новину розкрив журналіст Джеймс Ендрю Міллер у програмі The Origins для The Hollywood Reporter, в якій поговорив з акторами і творцями культового шоу HBO і фільму.

Сара Джессіка Паркер, яка знялася в ролі Керрі Бредшоу в серіалі з 1998 по 2004 рік і в фільмах в 2008 і 2010 роках, ще у вересні 2017 року розповіла, що третього фільму знімати не будуть: «Це все… Ми його не знімаємо. У нас була чудова, весела, сумна, радісна і дуже зворушлива історія і сценарій».

Тепер ми дізналися, що найсумнішим моментом була смерть героя Кріса Норта — Супермена. Він повинен був померти на початку фільму від серцевого нападу, який би стався з ним в душі.

Але і це не всі одкровення про фільм, які дізнався. За словами учасників програми The Origins головний акцент у всьому фільмі був на Керрі, яка оговтується після смерті Супермена, що значно скоротило роль Саманти, і саме тому Кім Кеттролл відмовилася від участі у фільмі. Крім того, Кім Кеттролл відмовилася відповідати на питання Джеймса Ендрю Міллера для The Origins.

«Люди, близькі до Кім, вважають, що сценарій не розвивав характер Саманти, — зазначив Міллер, — Оскільки Супермен помер на початку фільму, то його фокус зміщується на Керрі, і абсолютно не розкриває стосунків між чотирма жінками, як це було в попередніх фільмах».

Схожі новини