Передплата 2024 «Добра кухня»

«Досі „тіпає“. І від пана міністра, і від першого побачення»: відома телеведуча розповіла подробиці роману з віце-прем'єром Розенком

  • 21.11.2018, 15:43
  • 5 376

Віце-прем'єр міністр України Павло Розенко зустрічається з телеведучою Оленою-Христиною Лебідь.

Про це урядовець розповів ТСН під час балу «Viva».

Урядовець з'явився на невластивому для його посади світському заході, аби підтримати кохану. Він зізнався, що розлучився та представив свою нову пасію. А познайомились закохані — у соцмережі. Олена-Христина каже, що просто не змогла встояти перед харизмою віце-прем'єра.

«Познайомив нас Facebook. А саме повітряні кульки — я виставила пост про повітряні кульки і гарну фотку і міністр прокоментував. Я йому одразу написала „а ви не справжній?“, тому що пан міністр був феноменальним. Я зазвичай „морожусь“, але тут був такий потік гумору, безпосередності, напору, що в мене ФБ спалахнув. І я подумала — треба щось робити», — зізнається телеведуча.

Пара зустрічається менше року. Кажуть, що їх звів разом не тільки Facebook, але й доленосні випадки.

«Мене від першого побачення досі „тіпає“. І від пана міністра, і від першого побачення. У нас постійно багато всього чарівного, неодностайного, багато магії, незрозумілих збігів, подій», — каже Олена-Христина.

«Зустрічі в абсолютно несподіваних місцях, абсолютно несподіваних ситуаціях», — додає урядовець.

Медійниця каже, колеги не осудили її вибір, а лише підтримали жартами: «оце ти в шоколаді, мала».

Через насичені робочі графіки пара поки не мала змоги разом з'їздити на відпочинок, лише мріють про відпустку. Проте міністр до пляжу вже підготувався — скинув зайві кілограми.

«Нічого унікального, трошки підтягнув себе. Це зайняло приблизно рік — 30 кілограм немає. Жодної особливої дієти, просто правильне харчування, малокалорійна їжа і один день на тиждень фактично на воді», — поділився рецептом схуднення віце-прем'єр.

Схожі новини