Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові підприємці качнули енергії на семінарах «Бізнес-Інкубатора»

  • 15.11.2018, 11:38
  • 782

Перейняти досвід найкрутіших професіоналів прийшли понад 500 львівських підприємці з працюючими бізнесами, стартапери, фрілансери, ІТ-фахівці та люди, які тільки збираються відкрити свою справу

10 та 11 листопада в рамках «Бізнес-Інкубатора» за підтримки платіжної системи Mastercard у Львові відбувся майстер-клас для підприємців та івент для ІТ-фахівців та фрилансерів. «Бізнес-Інкубатор» — це одна із складових частин проекту «КУБ» («Країна Успішного Бізнесу»), що спрямований на створення та розвиток підприємництва в Україні. Така програма підтримки підприємців — це очне навчання протягом дня, подальша самостійна робота та підбиття підсумків.

Перейняти досвід найкрутіших професіоналів прийшли понад 500 львівських підприємці з працюючими бізнесами, стартапери, фрілансери, ІТ-фахівці та люди, які тільки збираються відкрити свою справу. Протягом двох днів інтенсивних семінарів якісного контенту, досвіду, інсайтів та мотивацій учасники Інкубатора змогли дізнатися максимум секретів продажів від Давіда Брауна (тема «Продавай, не продаючи») — СЕО TemplateMonster (компанії, яка входить в ТОП-3 світових провайдерів веб-шаблонів), Антона Барановського («Коли процес перемагає клас: важливо про продажі та делівері») — Partner&CBDO at Mangosoft, Partner&CBDO at Kevuru Games LLC, Анни Толстікової («Практика освоєння зарубіжних ринків на прикладі кейсів SEO-просування RetouchMe і Boodmo») — New business manager WebPromo, Михайла Дейнеги («Платіжні інструменти для роботи з міжнародними клієнтами») — Country Manager Payoneer в Україні.

«Це — один з найкрутіших тренінгів по продажам та мотивації, який мені довелось відвідувати. Нечасто бачиш тренера, який вміє володіти увагою залу і вміє так чітко пояснити свій предмет. Давид Браун саме такий. 6 годин плавно переросли в 7. Один з цікавих почутих принципів — не працюєйте з запереченнями клієнта, поставте себе на його місце, оцініть його потреби, і дайте чесну рекомендацію», — розповів Дмитро Симовоник, кантрі менеджер Протеон Фармасютікалс.

Тренінги в рамках «Бізнес-Інкубатора» постійно проходять у великих містах України. Загалом з початку нинішнього року «Бізнес-Інкубатор» вже кілька разів збирав підприємців у Львові, Одесі, Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Вінниці, Харкові, Кропивницькому, Сумах, Полтава, Миколаєві, Покровську, Запоріжжі. Участь у заходах завжди безкоштовна. За посиланням у розділі «Календар» на сайті inkubator.pb.ua можна слідкувати за анонсами наступних зустрічей.

Довідково: проект «Бізнес-Інкубатор» — освітня платформа у рамках національної програми «КУБ» (Країна успішного бізнесу). Її мета — безкоштовно надати дієві інструменти для успішного розвитку українських підприємців.

Схожі новини