Передплата 2024 ВЗ

Голова Радехівської РДА Тарас Калита написав заяву на звільнення… за власним бажанням

Після того, як чиновника «взяли» на хабарі", він сплатив заставу і на один день вийшов на роботу

Голова Радехівської РДА Тарас Калита, якого 2 листопада затримали на хабарі у тисячу доларів, написав заяву на звільнення за власним бажанням. Заяву чиновника відділ кадрів Львівської облдержадміністрації надіслав на Адміністрацію президента. Наказ про його звільнення має з'явитися на сайті держустанови. Про це журналісту «ВЗ» повідомили у прес-службі ЛОДА.

Нагадаємо, хабар посадовець вимагав за підписання договору оренди земельної ділянки, терміном на 20 років, для реконструкції та експлуатації цеху з виготовлення біопалива.

Чиновник сплатив заставу у сумі 140 тисяч 960 грн. Після чого вийшов на волю, а потім… на роботу: 7 листопада, ніби нічого й не сталося, прийшов у свій кабінет. Підлеглим сказав «закрити роти і працювати». Попрацював Калита в РДА один день, після цього його там вже не бачили.

Я зателефонувала у приймальню до голови Радехівської РДА. Секретарка повідомила, що Тараса Калити на роботі немає. «З усіма запитаннями звертайтеся до першого заступника Ігора Мельника. Якщо голови немає, то він виконує обов'язки». «Ви знаєте, що ваш керівник написав заяву на звільнення?» — запитую. «Ні», — відповіла секретарка.

Поговорити з Ігорем Мельником не вдалося. Він, зі слів секретарки, пішов на нараду. Але до кінця дня слухавки так і не взяв…

Схожі новини