Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Хлопці зі зброєю на Range Rover каталися Києвом та показували голі сідниці (фото, відео)

  • 10.11.2018, 18:09
  • 1 708

Поліцейські на проспекті Бажана у Києві, недалеко від станції метро «Позняки», при перевірці автомобіля Range Rover, виявили в його салоні незареєстрований пістолет для відстрілу гумових куль. Водій Range Rover поводився неадекватно і викликав «групу підтримки».

Про це повідомляє «Інформатор».

Поліцейські зупинили підозрілий автомобіль в п'ятницю, 9 листопада, близько 22:15. За їх словами, у машині на момент перевірки документів знаходився водій на ім'я Руслан і пасажир. У салоні копи виявили пневматичний пістолет, який був перероблений під стрільбу гумовими кулями, калібру 9 міліметрів. Зброя не було зареєстровано в поліцейській базі.

Після того, як водія і пасажира вивели з автомобіля, вони подзвонили своїм друзям, щоб ті «вирішили» питання. На місце приїхали кілька молодих людей і дві дівчини. Коли прибула «група підтримки», Руслан спробував передати ключі від машини і документи на неї, товаришеві, який приїхав на допомогу. Однак копи були напоготові і закували водія в наручники. У цей момент один з його друзів почав вести себе неадекватно і оголив сідниці в знак протесту.

Під час слідчих дій по вилученню зброї вся компанія вела себе зухвало, вони демонстративно розпивали шампанське на капоті, показували на камеру непристойні жести і справляли нужду прямо на тротуарі. За словами поліції, водій перебував під дією наркотичних речовин і встиг скинути близько двох грам канабісу.

Також копи додали, що влітку 2018 року цих людей вже затримували. Тоді в салоні автомобіля у них перебувала бойова граната.

На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції і слідчо-оперативна група. Затримання проводили спецпідрозділ ППОП № 1 і батальйон супроводження. Водія доставили в райвідділ для дачі показань. Деталі події визначить слідство.

Схожі новини