Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зірки Голлівуду покидають домівки в Малібу через масштабні пожежі в Каліфорнії

  • 10.11.2018, 14:33
  • 661

Вогонь, що охопив південь Каліфорнії, дістався до фешенебельного району Малібу, звідки евакуювали близько 13 тисяч жителів. Свої будинки покидають голлівудські зірки.

Про це повідомили у відділі пожежної охорони округу Лос-Анджелес, передає «Прямий» із посиланням на Нollywood Reporter.

Вогонь вже знищив кілька тисяч будинків на території штату. Стимулювати вогонь можуть сильні вітри, про які попередили в Національній службі погоди США.

Здійснювати евакуацію складно, оскільки на дорогах багатогодинні пробки. Багато хто залишив автомобілі на дорозі і рятувалися втечею.

Знаменитості, які проживають на території Малібу і в інших фешенебельних районах штату, також рятуються, залишаючи свої розкішні будинки.

Уже відомо про евакуацію таких знаменитостей, як актриса Аліса Мілано, співачка Меліса Етерідж, фотомодель Кім Кардашян та інших.

Про свою втечу від пожежі в Twitter написав режисер Гільєрмо дель Торо, зазначивши, що залишив свою «колекцію фантастичних і жахливо пам'ятних речей».

Зірка реаліті-шоу Кім Кардашян в Twitter повідомила, що вогонь підступав до її дому, але пожежникам вдалося запобігти його розповсюдженню.

Аналогічну ситуацію описала співачка Шер: «Я турбуюсь про свій будинок, але нічого не можу зробити. Будинки друзів згоріли. Я не можу думати про те, що Малібу не стане. Я мала будинок в Малібу з 1972 року».

Режисер фільму «Доктор Стрэндж» Скотт Дерріксон повідомив, що будинки деяких знаменитостей вже згоріли.

«Ми втратили наш дім, але ми всі в безпеці, і це найважливіше. Буду оффлайн деякий час», — повідомив він.

Схожі новини