Передплата 2024 ВЗ

Садовий визнав, що аудіозапис із його погрозами Гандзюк справжній

  • 10.11.2018, 08:57
  • 685

Міський голова Львова та лідер «Самопомочі» Андрій Садовий визнав, що аудіозапис, на якому він звинувачує активістку Катерину Гандзюк у корупції, називає її «стервою» та готує проти нею провокацію, справжній.

«Щодо запису. Голос мій. Моя реакція була емоційною і неадекватною після публічних зустрічей з місцевими підприємцями в Херсоні, від яких я і отримав інформацію, про яку йде мова на записі. Запис від 27 серпня 2018 року. Шкодую, що тоді так висловлювався і приношу вибачення тим, кого це зараз стосується», — написав Андрій Садовий у Facebook.

Міський голова Львова також додав, що не був особисто знайомим з Катериною Гандзюк та не отримав доказів, які би підтверджували факти її корупції.

«Він також натякнув, що запис його розмови потрапив у мережу не випадково. Вітаю пана Луценка з „вдалою спецоперацією“. Вам вдалось тимчасово відвести увагу від замовників вбивства», — написав Садовий.

Як писав раніше «ВЗ», з'явився аудіозапис, на якому Андрій Садовий говорить, що активістка Катерина Гандзюк є лідером корупції в міській раді Херсона та доручає зібрати проти неї матеріали.

Схожі новини