Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Співачка Оксана Винницька презентуватиме у Львові альбом «Крила»

  • 09.11.2018, 17:15
  • 1 615

30 листопада 2018р в приміщенні Львівської національної філармонії о 19.00 відбудеться концерт — презентація нового авторського аудіо альбому Оксани Винницької під символічною назвою «Крила».

Оксана Винницька — людина з непростою життєвою долею. З втратою зору — стала співачкою, поетесою, композитором. Володарка двох поетичних збірок та двох аудіо-альбомів. У творчому доробку Оксани понад 50 різножанрових пісень та понад 25 сольних концертів у різних містах Західної України.

Це не просто, людям з вадами зору, пересуватися містом, мандрувати, займатися спортом, розвивати свої таланти та демонструвати свої творчі здобутки.

Новим аудіо альбомом «Крила» співачка показує, що відсутність зору не є перешкодою для відчуття польоту, що заняття улюбленою та дарованою Богом справою, дарує їй крила та підносить на крилах інших людей.

Своїм виступом співачка хоче показати іншим людям з різними вадами, що улюблена справа, допомагає самореалізації, не залишає місця для безнадії та приносить радість іншим.

Окрім своєї творчої діяльності, Оксана активно займається волонтерською діяльністю. Коштами з своїх концертів допомагає різним потребуючим верствам населення. В 2014 та 2015 роках дала ряд благодійних концертів на підтримку поранених воїнів АТО, онкохворих дітей. Оксана Винницька і на сьогоднішній день залишається активним волонтером.

Схожі новини