Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Подаю приклад терпимості: Кідман вперше розповіла про стосунки з дітьми від Тома Круза

  • 08.11.2018, 20:41
  • 704

Голлівудська акторка Ніколь Кідман, яка нещодавно заявляла, що шлюб з Томом Крузом врятував її від секс-домагань, наразі розповіла про стосунки з їхніми спільними дітьми.

Як відомо, зірка дуже рідко говорить про своїх старших дітей — 25-річній Ізабеллі і 23-річного Коннора, які були усиновлені у шлюбі з Томом Крузом, повідомляє ТСН.

У нещодавньому інтерв'ю австралійському журналу WHO 51-річна Кідман відповіла на публікації в ЗМІ, де йшлося про її конфлікти з дітьми через те, що вони вирішили стати саентологами, як і їхній названий батько. Правда, сам Круз майже перестав спілкуватися зі спадкоємцями.

«Вони дорослі. Вони зробили вибір на користь саєнтології, і моя робота як матері — любити їх. Я подаю їм приклад терпимості, а це значить, що незалежно від того, що робить твоя дитина, моя любов у нього вже є. І він повинен знати, що може отримати її в будь-який момент», — сказала Кідман, додавши, що її стосунки з дітьми не стають надбанням громадськості, тому що їй потрібно «захищати» цей зв'язок.

Судячи з усього, акторка тим самим хотіла натякнути старшим дітям, що вона відкрита для спілкування з ними і не тримає на них жодної образи.

Лілія Ватаманюк