Передплата 2024 «Добра кухня»

«На мене почалися гоніння»: скандальна українська співачка виступила з заявою в Кремлі

  • 06.11.2018, 17:58
  • 2 375

Скандальна українська співачка, яка переїхала жити в Росію, Таїсія Повалій виступила з сольним концертом в Кремлі.

Перед виступом артистка розповіла, чому в її творчій кар'єрі була велика перерва, пише РБК-Україна з посиланням на російські ЗМІ.

Таїсія Повалій розповіла, що у неї був непростий період в житті. Вона перестала виступати, святкувати ювілеї і виїхала в іншу країну. Також вона розповіла, що на неї почалися гоніння.

«Деякий час тому у мене всередині була якась зупинка. Раптом зник вогонь, який завжди повинен горіти в артиста. Мені не хотілося нічого. Саме тоді на мене почалися гоніння, період у житті був непростий. Я навіть не святкувала свій ювілей — просто було дуже сумно. Поїхала в Іспанію, довго жила серед природи, пішла в себе і шукала відповіді на всі питання», — повідомила Повалій перед початком свого концерту.

Вона розповіла, що в самоті вона зрозуміла, що повинна виконувати свою місію і повернутися на сцену.

«І ось тоді-то я багато чого зрозуміла, усвідомила, що мушу виконувати свою місію на цій землі, дану мені Богом. Виконувати, незважаючи ні на які перешкоди. І як тільки я до цього прийшла, мені одна за одною стали приходити пісні. Ось і захотілося їх виконати, а заодно відзначити ювілеї, які тоді довелося пропустити. Концерт в Кремлі — певний життєвий етап…», — заявила співачка.

Під час прем'єри своєї програми «Серце — будинок для любові», Таїсія Повалій виконала в Кремлі «Ой, у вишневому саду» та «Цвіте терен», а також знамениту «Червону руту».

Схожі новини