Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Хлопець, який підірвався на гранаті в Києві, мав за кілька тижнів одружитися

  • 02.11.2018, 18:28
  • 679

Тіло чоловіка, якого розірвало вибухом гранати, знайшли вранці в спальному районі на околиці Києва просто на газоні.

Поліція вважає це самогубством. Загиблий — молодий військовослужбовець, він переїхав до столиці з Полтавщини і скоро мав одружитися, повідомляє ТСН.

На припаркованих авто кров, але слідів осколків не видно. Із сусідніх будинків жертви ніхто не знає. Та й вибух мало хто чув. Лише поліція уточнює: граната розірвалася під чоловіком. Провадження відкрили за статтею «вбивство» з додатковою кваліфікацією «самогубство».

«Вилучили металеві рештки вибухового пристрою, які відправили для проведення експертизи. Але попередньо уже можемо говорити про те, що чоловік підірвався на гранаті. Особа загиблого встановлена. Це 24-річний уродженець Полтавської області», — кажуть у поліції.

Загиблого звали Ігор Колотій. Вивчав фізкультуру в педагогічному коледжі. Служив у Кременчуці в частині 3059 Національної гвардії. Товариші кажуть, три тижні тому він перевівся на службу до столиці. Винаймав квартиру і мав одружитися. Фото з дівчиною виклав на своїй сторінці вчора. Психолог військової частини приголомшений. Він знав Ігоря як оптиміста і гідну людину. Не вірить, що той укоротив собі віку гранатою.

«Ми з ним були разом в зоні операції об’єднаних сил. Військовослужбовець перевівся з моєї військової частини уже тижнів три як. В листопаді місяці в 20 числах повинно було бути весілля», — каже військовий психотерапевт.

Колеги по службі нічого не чули про розбите серце Ігоря Колотія. Та й про інші життєві проблеми теж. Чому напередодні весілля 24-річний чоловік убиває себе, має з’ясувати поліція. І чи було це самогубство взагалі.

Нагадаємо, як писав «ВЗ» на Харківському шосе у Києві виявили тіло чоловіка, який, за попередньою інформацією, підірвався на гранаті в ніч на п’ятницю.

Схожі новини