Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Отруєння у Солсбері: наречений доньки Сергія Скрипаля загадково зник, — ЗМІ

  • 02.11.2018, 17:35
  • 878

Таємниче зник наречений доньки колишнього розвідника Сергія Скрипаля — Юлії. Трапилося це після спроби отруєння батька і доньки «Новачком» у британському Солсбері.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Daily Mirror.

Журналісти гадають, що зникнення нареченого Юлії Скрипаль — Степана Вікеєва — може бути підтвердженням того, що насправді він був агентом спецслужб.

Також відомо, що автомобіль Юлії вже давно стоїть біля під'їзду, а її собака при цьому близько півроку перебуває у притулках.

За інформацією видання, Вікеєв входив до організації «Інститут сучасних проблем безпеки», яка є близькою до Федеральної служби безпеки Росії.

«Його (нареченого Юлії, — ред.) ніхто не бачив. Він ніби зник з лиця землі. Є дві версії: або він з самого початку був пов'язаний з російськими спецслужбами, або його матір — вона дуже багата — кудись відвезла його, і тепер він живе новим життям», — розповів знайомий Вікеєва.

При цьому знайомий нареченого Юлії Скрипаль заявив, що матір Вікеєва вороже ставилася до доньки екс-розвідника.

Нагадаємо, 4 березня у британському місті Солсбері було отруєно колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Слідство встановило, що їх отруїли нервово-паралітичною речовиною «Новачок». Батько і донька потрапили до лікарні і їм вдалося вижити.

Британське слідство з’ясувало, що отруїли Скрипалів працівники ГРУ Росії Олександр Петров (справжнє ім’я — Олександр Мішкін) та Руслан Боширов (справжнє ім’я — Анатолій Чепіга).