Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Усього три кліки, щоб створити місто своєї мрії

  • 02.11.2018, 10:11
  • 681

До 15 листопада у Львові і до 12 листопада у Трускавці триватиме голосування за проекти громадського бюджету міста Львова і Трускавця.

Містяни можуть голосувати не лише за допомогою BankID від ПриватБанку, але й в терміналах самообслуговування. Адреси та місцезнаходження терміналів можна дізнатися на сайті ПриватБанку pb.ua/map. Окрім цього, жителі Львова і Трускавця вже отримали спеціальні запрошення у мобільний Приват24 у вигляді push-повідомлень із запрошенням проголосувати за проекти Львова на сайті і за проекти Трускавця на сайті.

Проголосувати за обраний проект у терміналі самообслуговування можна буквально за три кліки:

Клік 1 — авторизація за номером телефону або карткою,

Клік 2 — вибір проекту,

Клік 3 — голосування.

Громадський бюджет — демократичний процес, який надає можливість кожному мешканцю брати участь у розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них. Будь-який мешканець міста може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету міста. Платформа «Громадський проект» дозволяє брати участь у конкурсі, не виходячи з дому: охочі подають заявку on-line і відслідковують долю свого проекту прямо на сайті. На Громадський бюджет Львова 2018 року подали 159 проектів на суму 141 559 090 грн.

Схожі новини