Передплата 2024 ВЗ

«Знущалися усю ніч»: у Росії поліцейські жорстоко зґвалтували колегу

  • 01.11.2018, 14:22
  • 1 319

У російській Уфі троє поліцейських зґвалтували свою колегу на робочому місці в будівлі відділку.

«У ніч на 30 жовтня 23-річна дівчина піддалася нападу з боку трьох її колег у будівлі відділу з питань міграції ОМВД Росії в Уфімському районі», — розповіли в прес-службі правоохоронців, повідомляє «Обозреватель».

Як з'ясувалося, один із поліцейських (старших за званням) наказав прийти у кабінет дівчині-дізнавачу. Розпиваючи алкогольні напої, вони всю ніч знущалися із своєї жертви.

Підозрюваних затримали, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Щодо потерпілої призначена судово-медична експертиза.

За інформацією російських ЗМІ, жертва поліцейських є донькою місцевого силовика.

При цьому колеги начальників поліції впевнені, що зґвалтування не було і дівчина нібито сама могла погодитися вступити у статевий акт із трьома чоловіками.

«Вона завжди була зарозуміла, хизувалася високопоставленим татом, обіцяючи, що, в разі чого, у всіх будуть величезні проблеми. Увагу хлопців теж любила, але зовнішність у неї дійсно ефектна, так що проблем зі спілкуванням із протилежною статтю ніколи не було. За очі її називали «Шуригіна в погонах», — розповів знайомий із ситуацією.

Також з'ясувалися імена поліцейських, їхній вік і посади:

— Матвєєв Едуард — 51-річний підполковник, начальник ОМВД Росії в Уфімському районі;

— Галієв Салават — 50-річний підполковник, начальник ОМВД Росії у Кармаскалінському районі;

— Яромчук Павло — 34-річний майор, начальник відділу з питань міграції ОМВД Росії в Уфімському районі.

Схожі новини