Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ПриватБанк запустив сервіс оплати покупок і послуг у Telegram

  • 30.10.2018, 13:52
  • 581

ПриватБанк інтегрував свою платіжну систему LiqPay в платіжні методи Telegram Payments

ПриватБанк інтегрував свою платіжну систему LiqPay в платіжні методи Telegram Payments, що дозволить українським компаніям приймати платежі за допомогою Apple Pay і банківських карток безпосередньо в ботах одного з найпопулярніших месенджерів — так просто, як на відео.

«Тепер бізнесу не потрібно витрачати час, ресурси, гроші на реалізацію сервісу з надання послуг в Інтернеті, — говорить член правління ПриватБанку Сергій Харітіч. — Продавати в смартфоні просто й легко — підключи свій магазин в LiqPay, створи бот у Telegram і приймай оплати».

Першими українськими телеграм-ботами, яким ПриватБанк інтегрував новий сервіс, стали найпопулярніший бот для бронювання та купівлі залізничних квитків @Railwaybot і легендарний сервіс моніторингу відкритих даних держреєстрів @Opendatabot.

За допомогою нових інструментів оплати користувачі @Railwaybot тепер можуть купувати квитки на поїзд просто в Telegram без переходу на веб-сторінки квиткового сервісу.

«Наші користувачі чекали цього великого оновлення сервісу, що приніс Apple Pay і Telegram Payments, які роблять користування продуктом приємнішим, простішим і зручнішим, адже вся процедура триває 30 секунд, — зазначив творець Railwaybot Антон Бібля. — Ми раді, що найбільший банк країни став нашим партнером».

Платежі в Telegram відкривають підприємцям і бізнесу простий доступ до всіх професійних сервісів @Opendatabot для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів. «Opendatabot дає простий доступ до відкритих державних даних і повідомлень про їх зміни для 140 000 користувачів Telegram, — зазначив творець @Opendatabot Олексій Іванкін. — Платежі в Telegram зроблять можливість доступу до наших професійних сервісів майже миттєвою».

Платіжний сервіс у Telegram доступний всім користувачам останньої версії месенджера.

Схожі новини