Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Відома українська співачка заявила, що йде у політику з командою Тимошенко

  • 30.10.2018, 10:14
  • 802

Українська співачка Анастасія Приходько заявила про початок політичної кар’єри в команді лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Прийшов час усвідомлено зробити перший крок в своєму політичному житті. Ніде правди діти, що досить багато політиків і лідерів різних партій зустрічалися зі мною і пропонували співпрацю. Але я зробила свій усвідомлений вибір, і йду в команду Юлії Володимирівни Тимошенко», — написала Приходько.

За її словами, у політиці у неї буде «більше можливостей допомагати нашим бійцям, тимчасово переміщеним особам і всім нужденним».

Судячи з заяви колишньої співачки, вона збирається балотуватися до Верховної Ради наступного року. Приходько зазначила, що сподівається на підтримку виборців і що їй довірять бути народним депутатом України.

«Я знаю, що саме в цій команді я можу реалізувати свій потенціал політика. Я сподіваюся на вашу підтримку і в майбутньому, і вірю, що якщо мені довірять стати народним депутатом України, то разом з усіма вами і нашою командою ми зможемо змінити Україну так, що станемо не тільки географічним центром Європи, а й центром нового європейського життя», — зазначила Приходько.

Схожі новини