Передплата 2024 «Добре здоров’я»

36-річний львів’янин вистрелив в себе з мисливської рушниці

У понеділок, 29 жовтня, на вулиці Хвильового (Шевченківський район Львова) трапилося моторошне вбивство. В автомобілі «Форд Фокус» з мисливської рушниці застрелився 36-річний львів’янин.

За попередньою версією правоохоронців, чоловік сам покінчив з життям. Вистріл з рушниці був у груди.

Як повідомила «ВЗ» керівник прес-центру Г У Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, тіло чоловіка виявила в машині його дружина. Що саме стало причиною смерті ще з’ясовують, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. За її словами, тіло чоловіка-самогубця відправили на розтин.

Керівник ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич розповів «ВЗ», що самогубство трапилося близько 6-ї ранку. «За кілька годин я особисто приїхав на місце, але застав порожнє авто, правоохоронці забрали тіло, — каже він. — Мене здивувало те, що від однієї кулі — три дірки. Виявилося, що вона пройшла крізь груди і розірвалася. Сусіди на вулиці Хвильового пишуть мені в приват, що вранці почули вистріл і сильний крик жінки. Схоже, вона теж була присутня в машині? Є також інсайдерська інформація, що чоловік міг вистрелити в себе через проблеми на роботі».

Схожі новини