Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові водій намагався з’їсти свої права та вкусив патрульного за палець

  • 28.10.2018, 15:10
  • 1 435

У Львові водій зім’яв своє водійське посвідчення і спробував його проковтнути, коли у патрульні почали перевіряти їх в базі даних.

Про це повідомляє патрульна поліція Львова.

Інцидент стався вчора, 27 жовтня. Екіпаж поліції патрулював на проспекті Чорновола. Вони помітив автомобіль BMW 320, водій якого не виконав вимоги дорожнього знаку 4.1 «Рух прямо» і здійснив розворот на перехресті з вулицею Хімічною.

Автомобіль зупинили і водій одразу визнавши своє порушення передав документи інспекторам і пояснив, що поспішає на хрестини доньки.

«Під час введення електронної постанови з’ясувалося, що на водія оформляли протокол за керування в нетверезому стані. Командир взводу почав перевіряти через чергову частину чи не закінчився термін позбавлення прав. Раптом водій вирвав своє посвідчення і почав втікати. В процесі затримання чоловік скрутив в трубочку водійське посвідчення і засунув його до рота та намагався проковтнути», — йдеться у повідомленні.

Одак проковтнути посвідчення водію на вдалось, він почав задихатись.

«Інспектори спробували дістати посвідчення з роту, однак водій вкусив патрульного за палець. Порушник повідомив, що ковтнув документ і йому потрібна вода. На місце негайно викликали швидку. Тоді патрульні запідозрили, що чоловік їх обманув. Інспектори звернулися до чоловіка аби той добровільно віддав посвідчення. Громадянин дістав зіжмакану картку з-під футболки», — повідомляють у поліції.

Перевіривши посвідчення в інформаційних базах, виявили розбіжності. У документах різнились категорії, на звороті не вказано кінцевий термін дії посвідчення, хоч на лицевій стороні він є. Також викликав сумнів спосіб нанесення тексту на посвідченні.

Чоловіка після оформлення усіх адміністративних матеріалів доставили у Шевченківський відділ поліції, де слідчий вилучив документ на експертизу.

Схожі новини