Передплата 2024 «Добра кухня»

На лесбійському весіллі наречені підпалили на собі шлюбні сукні

Жінки професійно займаються акробатикою та вогняними шоу

Молоді пари, зазвичай, прагнуть виділитися з-посеред інших шлюбними церемоніями, аби здивувати гостей. Дехто прагне також до популярності в інтернеті. Це стосується, зокрема, двох жінок зі США, які справді стали зірками мережі.

За даними New York Post, 32-літня Ейпріл Чой та 28-річна Весані Бірнес професійно займаються акробатикою та організацією вогняних шоу. Саме цю тему вони вирішили використати для організації свого весілля. Фото з церемонії швидно облетіли мережу, а запис події б’рекорди переглядів на Instagram

Під час вечірки новоспечена лесбійська пара попросила гостей встати з-за столу. Відтак на сукні наречених вилили легкозаймисту рідину, і… підпалили їх. Пара трималася за руки, а вогонь пожирав їхній одяг, створюючи унікальний ефект. Але секрет полягав у тому, що сукні були пошиті таким чином, що деталі, які згорали, просто відпадали, і не шкодили екстремалкам.

Шоу було ретельно підготовлене. На нього запросили лікаря та піротехніків. Ґрунт довкола залили водою, а жінки надягли леггінси, аби захиститися від високої температури. Поруч також були вогнегасники, на випадок, коли б ситуація вийшла з-під контролю.

Переглянути цей допис в Instagram

The end of my Wedding Ceremony!

Допис, поширений April Jennifer Choi (@withoutshade86)

Схожі новини