Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Депутати Львівської облради не підтримали звернення до Кабміну з вимогою скасувати тарифи на газ

Проекти звернень запропонували фракції ВО «Батьківщина» та «Самопомочі»

Депутати Львівської облради на черговому засіданні сесії не підтримали звернення до Кабміну з вимогою скасувати тарифи на газ. Проекти звернень запропонували фракції ВО «Батьківщина» та «Самопомочі».

На пропозицію голови ЛОР Олександра Ганущина було сформовано узгоджений варіант документа, який, однак, не влаштував ініціаторів, — пише ІА ЗІК.

Узгоджене звернення «щодо ситуації, яка склалася з підвищенням ціни на газ для населення» не містило вимоги скасувати рішення Кабміну про підвищення ціни на газ. Натомість голова фракції «Батьківщина» Юрій Гудима наполягав, щоб ставили саме їх варіант звернення, де вимагалося скасувати рішення про підвищення тарифів.

Після деяких суперечок за результатами рейтингового голосування таки розпочали розглядати звернення у редакції «Батьківщини».

У результаті звернення щодо скасування рішення Кабміну про підвищення ціни на газ не пройшло. «За» проголосували лише 35 із потрібних 44 депутатів.

Фракція «Батьківщина» покинула сесійний зал у знак протесту проти того, що депутати «завалили» звернення щодо тарифів на газ.

Схожі новини