Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Новообрана «Міс Україна» Леоніла Гузь прокоментувала обман дискваліфікованої попередниці

  • 21.10.2018, 15:36
  • 1 258

Після дискваліфікації попередниці титул «Міс Україна» отримала Леоніла Гузь із Херсонщини

Дівчина готується до конкурсу «Міс Світу», який відбудеться у грудні у Китаї, йдеться у «Світському житті».

«Я дуже щаслива, я не очікувала і коли мені зателефонували, і сказали мені приїжджати в офіс, ми будемо говорити з тобою. Я заходжу в офіс, бачу корону і відчуваю, що вона моя», — поділилася враженнями красуня від новини про її перемогу.

Увесь підготовчий період Леоніла жила в одній кімнаті з колишньою «Міс Україна» Веронікою Дідусенко. Катя Осадча сказала, що можна припустити, що вона чула, як та розмовляла зі своїм сином, і, зрештою, повідомила про це комітету «Міс Україна».

«Ні, це не я. Я нічого не відчувала, я нічого не знала. Вероніка нічого не говорила. Коли я дізналася, я в шоці була», — сказала Гузь.

Також Леоніла розповіла, як вона готується до відповідального конкурсу.

«Щоранку я прокидаюся о шостій, їду на ораторське мистецтво, англійську, українську мову. Я готуюся, я дуже хвилююся, тому що так все різко. Я звичайна дівчина з Херсонської області, і тут все так звалилося. Це дуже не очікувано, і я дуже щаслива», — підсумувала Гузь.

Нагадаємо, Вероніку Дідусенко позбавили титулу «Міс Україна» через порушення правил конкурсу. Вона приховала від оргкомітету те, що була вже заміжня і має 4-річного сина.