Передплата 2024 «Добрий господар»

8 доларів за пляшку: У США набирає популярності пиво для собак

  • 18.10.2018, 19:50
  • 690

Колишня американська журналістка Кристал Віб стала успішною бізнесвумен завдяки своєму улюбленому хобі — виробництво собачого пива.

Все починалося з розваги, але власники собак не скупляться, щоб порадувати своїх улюбленців пивом, про це повідомляє svidok. online.

Як розповіла сама Віб, спочатку вона побачила собаку з нашийником, на якому була пристебнута відкривачка для пляшок. Дівчина не зволікала і незабаром почала продавати через інтернет такі ж нашийники в своєму блозі для собак.

Після цього клієнти попросили Віб придумати особливий напій для їх вихованців. Дівчина створила експериментальне безалкогольне пиво з яловичини, солодового екстракту і вегетаріанського глюкозаміну.

В даний момент компанія колишньої журналістки Beer Paws співпрацює з пивоварнями по всій Америці. Також дівчина веде активну рекламу свого продукту в Instagram. Одна пляшка такого пива обійдеться господареві вихованця в $ 8.

Відзначається, що в серпні 2017 року Beer Paws стала офіційним партнером щорічного собачого фестивалю Dog Daze of Summer в Небрасці.

Схожі новини