Передплата 2024 «Добра кухня»

Сонцезалежна галичанка презентувала нові хіти

  • 16.10.2018, 17:58
  • 2 113

У місті Лева відбувся великий концерт Наталки Карпи.

Чотири роки Наталка Карпа не виступала у рідному Львові. І ось 14-го жовтня, коли Україна святкувала День захисника України та низку свят — заслужена артистка України дала сольний концерт у рамках презентації альбому «Сонцезалежна».

Напевно, Кінопалац ім. Довженка давно не бачив таких аншлагів. Непристосована до таких виступів зала перетворилась на концертний майданчик з професійним звуком та світлом. На свято завітала аудиторія різної вікової категрії — тут львів’яни збирались переважно цілими родинами. Лояльна публіка навіть пробачила співачці 25 хвилин, на які затримався концерт, а також суворі слова від організаторів перед початком: «вставати не можна, рухатись не можна, телефони вимкніть». І ось розпочалось шоу…

Довгоногі дівчата, вбрані в обтислі сріблясті костюми, виконали танець, а Наталка Карпа з’явилась перед глядачами в образі сильної жінки, адже була вбрана в костюм з натяком на військову форму. Потім, звісно, співачка неодноразово перевдягалась, та не обійшлась без свого яскраво-жовтого плаща, який вже став однією з її впізнаваних фішок. Співачка виконувала комозиції, а в перервах, як це практикує більшість виконавців — спілкувалася з публікою. З її слів стало відомо, що на концерт завітала вся родина: тато, мама і навіть 93-річна бабуся, на честь якої була названа артистка.

Сестра ж Наталки — Юлія Карпа-Рипновська, яка також співає і виступає під псевдонімом RYPNOVSKA — виступила з піснею, аби підтримати сестру і дати їй можливість переодягнутися. Окрім того, Юлія є ще й директором школи KARPARATION, учасники якої теж взяли участь у концерті і заспівали разом з Сонцезалежною.

За словами співачки, дату для виступу було обрано невипадково. Адже саме в День захисника України їй хотілося виступити у рідному Львові, тож на концерт були запрошені і учасники АТО. Така позиція зрозуміла і чітка, оскільки чоловік Наталі — Герой АТО Євген Терехов, добре відомий за військовим прізвиськом Титановий Джексон. Євген не зміг бути на її сольному виступі, оскільки перебуває на війні. Розповідаючи про це Наталка не могла стримати сліз.

««Сонцезалежна» — це моє творче напрацювання впродовж двох років, — розповіла журналістові «ВЗ» співачка. — Пісні, які люди вже чули і знають, є й кардинально нові пісні. А ще є експеримент, слова до одної з пісень написав Тарас Тополя, і люди досі не знають, що це співаю я. Є звичні для меломана треки — «Сонцезалежна», «Літо-літо», романтичні «Плюс один». Меседж один — коли в країні складна ситуація, людей треба заряджати позитивом. Я для себе прийняла рішення, що це буде позитивний, теплий, сонячний альбом. Щоб коли ти його вмикаєш, тобі захотілося жити — такий собі маленький мотиватор, ковточок повітря… «

Еліза СОЛОДКА

Схожі новини