Передплата 2024 ВЗ

Українські військові відбили атаку окупантів під Авдіївкою

  • 15.10.2018, 15:20
  • 660

Сьогодні зранку, окупанти намагалися перевірити на пильність та міцність один з опорних пунктів Об’єднаних сил в районі Авдіївки.

Вранці 2 групи окупантів намагалися таємно проникнути на позиції українських військових під Авдіївкою. Українські воїни відкрили зосереджений вогонь, змусивши ворога бігти.

Про це повідомляє прес-служба операції Об’єднаних сил у Facebook.

«Дві групи окупантів, будучи повністю впевненими, що приховано висуваються до позицій наших військ, насправді лише підійшли на дальність ефективного ведення вогню. Пересування ворога постійно контролювалося спостерігачем Віталієм Пархомовичем, чергові вогневі засоби готувалися до відкриття вогню. Ще декілька метрів, і командир роти лейтенант Роман Санін дає команду „Вогонь!“. Підготовлений зосереджений вогонь не залишає противнику шансів. Окупанти спішно відступають. Не всі. Деяких встигають винести. Їм уже не воювати. Завершує справу резервна група під командуванням молодшого лейтенанта Олександра Чабана, яка прочісує місце бою й переконується в тому, що противника на підступах до наших позицій немає. Ворог на полі бої покинув зброю — ручний кулемет РПК, який за номерним обліком ніколи не перебував у Збройних силах України. Ця зброя більше не буде в руках ворога», — йдеться в повідомленні.

Схожі новини