Передплата 2024 «Добра кухня»

Підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві журналістки в Болгарії зазнався у скоєному

  • 11.10.2018, 17:58
  • 601

Громадянин Болгарії Северин Красіміров, якого затримали у Німеччині, зізнався у вбивстві журналістки Вікторії Марінової.

Про це повідомляє Громадське.

«Він зізнався в скоєному. Каже, що був п’яний. Він сказав, що нічого не пам’ятає», — розповіла його мати у коментарі болгарському телеканалу Nova.

Вона також стверджує, що у Северина затримка розвитку. За її словами він приймав таблетки, однак вона перестала йому їх давати. Окрім Северина, у жінки ще семеро дітей.

Наразі невідомо чи екстрадують підозрюваного до Болгарії. Суд федеральної німецької землі Нижня Саксонія має сьогодні ухвалити відповідне рішення.

Раніше повідомлялося, що поліція Німеччини затримала 21-річного підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві болгарської журналістки. У день убивства журналістки він виїхав з Болгарії до Румунії. Його затримали поблизу Гамбурга. За словами міністра внутрішніх справ Болгарії Младена Марінова, слідчі знайшли на одязі та тілі вбитої журналістки ДНК іншої людини.

Нагадаємо, 7 жовтня у місті Русе на півночі Болгарії вбили журналістку Вікторію Марінову, яка займалася розслідуванням корупційних схем за участі коштів Євросоюзу. Спочатку стало відомо, що у цій справі затримали румуна українського походження. Пізніше правоохоронці повідомили, що громадянина Румунії, якого затримали під час розслідування вбивства болгарської тележурналістки Вікторії Марінової, звільнять без пред'явлення звинувачень.

Це вже третє вбивство журналіста на території Євросоюзу за рік. У жовтні 2017 року на Мальті вбили журналістку-розслідувачку Дафну Галіцію, у лютому 2018-го — загинув словацький репортер Ян Кучак.

Схожі новини