Передплата 2024 «Добрий господар»

Дискваліфікована «Міс Україна» розповіла про свій обман

  • 30.09.2018, 20:22
  • 1 156

Історія з перемогою, а потім дискваліфікацією на «Міс Україна 2018» Вероніки Дідусенко обростає новими подробицями. Як всі пам’ятають, з’ясувалося, що дівчина обдурила всю країну, приховавши 4-річного сина.

Однак, сама дівчина каже, що вона цього не хотіла, про це пише сайт Сьогодні.LifeStyle.

«Дитина не приховувалася. Він — найдорожче, що є в моєму житті. Якимось чином ця інформація не поширилася і не стала відомою», — сказав вона в коментарі для «Світського життя».

Катя Осадча уточнила у екс-переможниці те, чи підписала Вероніка контракт, в якому чітко прописано, що учасниці повинні бути від 18 до 23 років, не бути заміжніми або розлученими і не мати дітей. Дівчина відповіла, що не підписувала такого контракту.

«Я заповнила на сайті чек-бокс про те, що у мене немає дітей і я незаміжня. Це єдиний раз, коли згадувалося про дітей і заміжжя. Мені цей скандал зараз потрібен найменше. Єдине, чому я залучаю ЗМІ до цього, це те, що ми будемо записувати звернення до Мішель Обами і пані Макрон. Це заради тих тисяч жінок, у яких є діти і вони не можуть брати участь в такому конкурсі через це», — сказала вона.

Також Дідусенко приховала і той факт, що у неї є хлопець, політтехнолог Геннадій Курочка. Також вона зазначила, що перемога на конкурсі для неї стала несподіванкою.

«Ця перемога — повна несподіванка. Я розуміла, що буде скандал, у мене був ступор і я не знала, що робити. Я цього зовсім не хотіла», — сказала Вероніка.

Схожі новини