Передплата 2024 «Добрий господар»

На Одещині психічно хворий рецидивіст кілька годин ґвалтував 8-річного хлопчика, поки його мати вживала алкоголь з подругою

  • 30.09.2018, 16:40
  • 4 072

На Одещині раніше судимий чоловік, що має психічні розлади декілька годин ґвалтував 8-річного хлопчика. Поліція по гарячих слідах затримала зловмисника.

Про це інформує поліція Одещини

Напередодні ввечері мати разом з подругою гуляла містом та вживала алкоголь. Її син у цей час гуляв самостійно. На одній з вулиць до дитини підійшов незнайомий чоловік та почав розмову, а потів відвів за гаражі, де намагався вступити з ним у статевий зв’язок неприроднім способом.

Після невдалої спроби, зловмисник повів дитину до багатоповерхового будинку, в якому мешкав, піднявся з ним на технічний поверх у ліфтову, де протягом кількох годин бив та ґвалтував у неприродній спосіб, а потім спустився у свою квартиру та ліг відпочивати. Прокинувшись вранці, зловмисник втік до іншого населеного пункту.

Вже вранці хлопчик пішов у напрямку свого дому. У місті його побачила перехожа, яка вирішила супроводити маленького додому. По дорозі малий розповів, що з ним сталося, і жінка відвела його до поліції.

Правоохоронці одразу встановили особу матері та розпочали пошуки зловмисника. За лічені години його місцезнаходження було встановлено, а його самого доставлено до відділення поліції. Наразі з 35-річним чоловіком проводяться слідчі дії. Зловмисник дає свідчення. Встановлено, що чоловік раніше судимий, має психічні розлади та перебуває на обліку у лікарів.

Крім цього з’ясувалося, що, повернувшись додому та не виявивши сина, мати хлопчика лягла спати. До поліції жінка планувала звернутися вранці, бо, з її слів, не хотіла «турбувати правоохоронців вночі». Крім цього, у день трагедії жінка вже була притягнута до адміністративної відповідальності за ст. 184 за те, що систематично не виконувала свої обов’язки по вихованню сина, проте висновків для себе не зробила. Родина хлопця перебувала на обліках у відповідних службах.

Наразі вказану подію правоохоронці кваліфікували за ст. 153 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.

Схожі новини