Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Опубліковані фото Кріштіану Роналду з дівчиною, яка звинуватила його в зґвалтуванні

  • 29.09.2018, 14:15
  • 1 454

Нападник Ювентуса та збірної Португалії Кріштіану Роналду відреагував на звинувачення 34-річної мешканки США Кетрін Майорги в тому, що зірковий футболіст начебто зґвалтував її у 2009 році.

«Це брехня. Вона хоче прославитися за рахунок мого імені. Такі ситуації — частина моєї роботи», — сказав Роналду під час прямого ефіру в своєму Instagram, передає nv.ua.

Як повідомляє адвокат Крістіан Шерц, Кріштіану Роналду подасть в суд на німецьке видання Der Spiegel, яке опублікувало інтерв'ю «жертви» футболіста.

«Заява Der Spiegel про те, що Роналду зґвалтував американку Кетрін Майоргу, є неприпустимим повідомленням про підозру в області приватного життя. Ми будемо домагатися правового захисту для Кріштіану», — передає Reuters слова адвоката.

Тим часом, у ЗМІ з’явилися спільні фотографії Майорги і Роналду на вечірці в Лас-Вегасі, а також відверте зізнання дівчини. «Я сказала, що не хочу займатися з ним сексом, але він накинувся на мене і зґвалтував, хоча я сказала „ні“», — підкреслила Кетрін Майорга.

Схожі новини