Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Російські тюремники показали фото Сенцова під час медогляду у лікарні

  • 29.09.2018, 13:15
  • 710

Прес-служба Управління федеральної служби виконання покарань РФ по Ямало-Ненецькому автономному округу опублікувала фото засудженого українського режисера Олега Сенцова під час обстеження 28 вересня.

Про це повідомляє Українська правда.

«28.09.2018 засуджений Олег Сенцов був вивезений до Лабитнангської міської лікарні, де йому виконані додаткові дослідження і отримані консультації лікарів-спеціалістів», — йдеться на сайті УФСВП.

«З огляду на результати проведеного обстеження, Олегу Сенцову проведено корекцію лікування», — додали там, не наводячи деталей такої корекції.

Як повідомлялося, 28 вересня в управлінні федеральної служби виконання покарань по Ямало-Ненецькому автономному округу повідомили, що засудженого у Росії українського режисера Олега Сенцова вивезли з колонії до міської лікарні.

14 травня 2018 року Олег Сенцов оголосив голодування з вимогою відпустити всіх українських політв'язнів. Він відмовляється припиняти голодування і лягати в лікарню попри погане самопочуття.

10 вересня стало відомо, що Сенцов написав заповіт на свою творчість на випадок смерті.

У помилуванні Сенцова російська влада відмовляє під приводом того, що засуджений сам повинен попросити про помилування. Цього Сенцов робити не збирається.

Схожі новини