Передплата 2024 ВЗ

«Мандрівник у часі» назвав дату початку Третьої світової війни

  • 26.09.2018, 08:29
  • 6 734

Чоловік, якого називають Олександр Сміт, в ролику на YouTube-каналі ApexTV розповів, з чим, за його словами, в майбутньому зіткнеться людство.

Самопроголошений мандрівник у часі, особа якого приховувала щільна коричнева маска, заявив, що брав участь в засекречених експериментах ЦРУ в 80-х. В результаті він побував в майбутньому і тепер вважає своїм обов'язком розповісти людям, чого їм варто очікувати, пише «Сегодня» з посиланням на Daily Star.

«Світ, яким ми його знаємо, може сильно змінитися, і я відчував, що людству корисно знати не тільки про цю зміну, а й про секретні технології, приховувані від нього», — розповідає він.

Сміт стверджував, що в майбутньому нам варто чекати появи найнесподіваніших технологій. Земля буде заповнена роботами зі штучним інтелектом, прибульцями і літаючими автомобілями.

Також чоловік розповів, що Третя світова все ж почнеться. Але тільки через сто років — у 2118 році. Початком послужить конфлікт між США і Північною Кореєю. Поступово в нього почнуть вплутуватися інші країни, в тому числі Росія. Вона встане на сторону КНДР. І країни запустять ракети. При цьому він оцінив війну швидше як позитивну подію, яка, незважаючи на жертви, призведе до загального єднання.

«Межі стануть безглуздими, а люди навчаться любити і цінувати життя — таке, яке надихало б їх і не завдавати ніякої шкоди ближньому», — резюмує Сміт.

Незважаючи на довгу і грунтовну розповідь, «мандрівник» не надав ніяких доказів свого досвіду. Як і канал, який розмістив його інтерв'ю.

Схожі новини