Передплата 2024 «Добрий господар»

Бойовики на Донбасі гатили з мінометів та протиракетних комплексів, втрат немає

  • 25.09.2018, 08:13
  • 341

Упродовж минулої доби, 24 вересня, російські окупанти 27 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ.

При цьому ворог двічі застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил.

Противник вів прицільний вогонь із мінометів калібру 120 та 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Світлодарськ, Зайцеве, Південне, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Новотроїцьке, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

З мінометів 82-го калібру ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил на Маріупольському напрямку в районі населеного пункту Гнутове. Міномети 120-го калібру противник застосував поблизу Південного, що на Горлівському напрямку. По опорному пункту наших військ біля Кримського на Луганському напрямку ворог відкривав вогонь з протитанкового ракетного комплексу. А по захисниках Водяного російсько-окупаційні війська застосували озброєння бойових машин піхоти.

В ході бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

За даними розвідки, протягом доби одного окупанта знищено, чотирьох поранено.

Від початку доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї на Маріупольському

Схожі новини