Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Тіло викинув біля кладовища: п’яний пасажир накинувся на таксиста у Борисполі

  • 11.09.2018, 17:10
  • 586

У Борисполі Київської області пасажир у стані алкогольного сп’яніння накинувся на водія таксі і завдав йому удари по голові, а після цього викинув його тіло біля кладовища, вкравши його автомобіль Skoda Fabia.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Київської області.

Як тільки водій прокинувся, він повідомив в поліцію про те, що трапилося і описав прикмети нападника. На пошуки автомобіля і затримання викрадача було введено оперативний план «Перехоплення» на території шести районів Київської області, а також були орієнтовані наряди поліцейських столиці і сусідніх областей.

Невдовзі авто було знайдено в одному з сіл Баришівського району. Зловмисником виявився 30-річний киянин. Він був затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України (затримання уповноваженою службовою особою) і поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Відносно чоловіка було складено адмінпротоколи щодо керування автотранспортом без відповідних документів та управління в стані алкогольного сп'яніння.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом). Чоловікові загрожує тюремне ув'язнення до 12 років. Триває досудове розслідування.

Схожі новини