Передплата 2024 «Добра кухня»

Стрілянина по дітях у Миколаївській області: 12-річний хлопчик у тяжкому стані

  • 10.09.2018, 12:58
  • 771

Стан 12-річного хлопчика, по якому стріляв п’яний чоловік в місті Нова Одеса на Миколаївщині, медики оцінюють як тяжкий. Стрілка затримано.

Про це повідомили у відділі комунікації Г У Національної поліції України в Миколаївській області.

«12-річний хлопчик знаходиться у медичному закладі, його стан медики оцінюють як тяжкий. Двох інших дітей відпущено на амбулаторне лікування. Зловмисник також находиться у лікарняному закладі», — розповіли у поліції.

Наразі правоохоронці з’ясували, що зловмисник неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за скоєння хуліганських дій та за появу у громадських місцях у стані сп’яніння. Також встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, коли вийшов до дітей, які грались неподалік його домоволодіння, та скоїв постріл.

Як писав «ВЗ» 9 вересня у м. Нова Одеса Миколаївської області 68-річний місцевий мешканець вистрелив з саморобного пристрою по дітях, які гралися. Внаслідок пострілу були травмовані 12-річний хлопчик та дві дівчинки віком 9-ти та 5-ти років. Сам зловмисник також отримав тілесні ушкодження. Потерпілих доставлено до медичного закладу.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 п.1.2 ч. 2 ст. 115 К К України «Умисне вбивство», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події та шлях надходження вибухонебезпечного предмету до зловмисника. Триває слідство.

Схожі новини