Передплата 2024 «Добрий господар»

У Києві злодії-альпіністи пограбували квартиру заступника міністра

  • 10.09.2018, 11:15
  • 688

У Києві злодії-альпіністи пограбували квартиру заступника міністра економіки Максима Нефьодова, поки він відпочивав на фестивалі Burning man в Неваді (США).

Про це повідомляє Страна.

Крадіжку виявив сам Нефьодов після повернення з США до Києва і сам же написав заяву в поліцію.

Про це повідомляє «Страна» з посиланням на власні джерела у МВС. Чиновник був відсутній цілих два тижні. Ймовірно, злодії діяли за наводкою і знали, що господар повернеться не скоро. Крадіжку виявив сам Нефьодов після повернення з США в Київ і сам же заявив в поліцію. При нальоті на квартиру першого заступника міністра злодії проявили винахідливість — вони не стали ламати дорогі замки, а пробралися з фасаду через вікно балкону, яке розбили.

Таким же шляхом і покинули квартиру. Поки точно невідомо, на яку суму заподіяні збитки, пропало все цінне, що було в квартирі — годинник, золото, гроші і техніка. За фактом квартирної крадіжки порушено кримінальну виробництво за ч. 3 ст. 185 К К України. Враховуючи ранг потерпілого, поліція опитує всіх сусідів, щоб знайти зачіпки. Зараз в обкраденій квартирі зі слів мешканців «міністерського будинку» працює слідчо-оперативна група. Всі сили поліції кинуті на розкриття цього злочину.

Схожі новини