Передплата 2024 «Добра кухня»

У київській маршрутці чоловік влаштував різанину

  • 09.09.2018, 15:35
  • 573

В одній з маршруток Києва п’яний чоловік поранив ножем пасажира, який зробив йому зауваження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Вчора ввечері до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в салоні маршрутного таксі на проспекті Миру поранено чоловіка. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції, патрулі та лікарі.

Під час спілкування зі свідками та потерпілим поліцейські з’ясували, що чоловік у стані сп’яніння почав хуліганити та поводити себе неадекватно. Один з пасажирів зробив йому зауваження, після чого обурений зловмисник гострим предметом вдарив його у живіт.

На місці події лікарі надали потерпілому першу медичну допомогу, після чого госпіталізували до лікарні з колото-різаною раною.

Правопорушника затримали на місці злочину у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до управління поліції. Це — 61-річний місцевий мешканець.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Схожі новини