Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Офіційно: президент Порошенко призначив нового заступника глави Адміністрації президента

  • 31.08.2018, 16:56
  • 436

Президент Петро Порошенко призначив колишнього заступника міністра фінансів Сергія Марченка заступником глави Адміністрації президента на місце звільненого напередодні Дмитра Шимківа.

Відповідний указ опубліковано на офіційному сайті президента.

Сергій Марченко працював заступником міністра фінансів, проте подав заяву про відхід у відставку 7 липня після прийнятого Верховною Радою рішення звільнити главу Мінфіну Олександра Данилюка. Раніше Марченко працював разом з Олександром Данилюком в Координаційному центрі з впровадження економічних реформ при Адміністрації президента.

У свою чергу Дмитро Шимків пояснив свій відхід бажанням повернутися до бізнесу.
«Я завжди позиціонував себе як політик-технократ, і неодноразово відмовлявся від продовження політичної кар’єри на інших посадах. Моєю метою була трансформація країни, управління змінами, сприяння процесу реформ, побудова процесів та команд, запуск ініціатив та просування іміджу України в світі. Сьогодні ключові реформи та ініціативи запущені, 3G та 4G в Україні, створені та працюють Національна Рада Реформ та Національна інвестиційна ради, організовані процеси та навчені люди. І тому, виконавши поставлені завдання, я вирішив повернутися до своєї стихії — бізнесу!», — написав Шимків на своїй сторінці в Facebook.

Схожі новини