Передплата 2024 «Добрий господар»

Динамо вилетіло з Ліги чемпіонів

  • 29.08.2018, 09:33
  • 606

Київське Динамо не змогло вдома обіграти амстердамський Аякс в раунді плей-офф Ліги чемпіонів і припинило боротьбу в найпрестижнішому футбольному турнірі Європи.

У першому матчі в Амстердамі Динамо поступилося з рахунком 3:1, тож киянам потрібно було забивати мінімум двічі і при цьому не пропускати, передає nv.ua.

Однак, якщо ще в перші 10 хвилин матчу Динамо й пробувало організовувувати атаки, то надалі Аякс повністю перекрив дихання українській команді і не дозволив їй створити біля власних воріт жодного небезпечного моменту.

Натомість Аякс мав більше нагод забити, але кілька чудових сейвів виконав Денис Бойко, а одного разу форварду Аякса Хунтелару не вистачило техніки, аби зупинити простріл Зієша та зняти всі питання щодо переможця протистояння.

До кінця матчу Динамо так і не організувало більш-менш якісної атаки і в підсумку залишило поле без забитого м'яча та вилетіло з Ліги чемпіонів. Тепер Динамо чекає участь у другому за рангом турнірі — Лізі Європи.

Динамо — Аякс 0:0 (перший матч — 1:3)

Динамо: Бойко — Кендзьора, Бурда, Кадар, Піваріч — Шепелев (Гармаш, 46), Сидорчук (Шапаренко, 64) — Циганков, Буяльський (Русин, 85), Вербич — Супряга

Аякс: Онана — Мазраві, де Лігт, Блінд, Вебер (Ейтінг, 79) — ван де Беек (де Віт, 85), Шене, де Йонг — Зіэш, Хунтелаар, Тадіч

Попередження: Кендзьора, Сидорчук, Шапаренко — Зіех, Тадич

На 14-й хвилині Тадич не реалізував пенальті (штанга)

У першому матчі в Амстердамі Динамо програло Аяксу з рахунком 3:1.

Схожі новини