Передплата 2024 ВЗ

Смертельна ДТП на Луганщині: неповнолітній водій та три пасажирки поранені, одна дівчина загинула

  • 25.08.2018, 14:15
  • 1 138

Неповнолітній водій перевищив швидкість, не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя

На Луганщині сталася ДТП, унаслідок якої одна людина загинула, ще четверо дістали тілесні ушкодження.

Про це повідомляє ГУ НП у Луганській області.

«23 серпня, близько 23.50 17-річний водій автомобіля „Opel Astra“, рухаючись по автодорозі „Білокуракине-Лубянка-Олексіївка“ з смт. Білокуракине, не обрав безпечної швидкості руху, через що не впорався з керуванням та на великій швидкості з’їхав на узбіччя, де здійснив опрокидування транспортного засобу», — йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП 18-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень несумісним з життям загинула на місці, водій та три пасажирки (17−18 річні дівчата) отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

На теперішній час слідчими слідчого управління ГУНП в Луганській області, за процесуального керівництва військової прокуратури Луганського гарнізону водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ознаками складу ч. 2 ст. 286 К К України «Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілому» та вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Схожі новини