Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Суд відправив під варту 23-річного ветерана АТО, який облив херсонську активістку Гандзюк кислотою

  • 23.08.2018, 20:32
  • 690

П’ятий підозрюваний у нападі на херсонську активістку Катерину Гандзюк, якого суд арештував 23 серпня, під час скоєння злочину отримав значний опік свого тіла.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції — начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін у Facebook. «Це молода 23-річна людина, мешканець Житомирської області, який дійсно з перших днів війни на Сході став на захист держави. Дуже прикро, що цього хлопця, як і трьох інших патріотично налаштованих, використала для скоєння жахливого злочину та людина, яка під час військових дій була для них командиром, якій вони повністю довіряли свої життя», — написав Аброськін.

За його словами, керував групою зловмисників 41-річний мешканець Херсонської області, колишній учасник АТО, який останній час займався громадською діяльністю та є засновником місцевої організації учасників АТО.

«Він використав свій авторитет та задіяв для скоєння злочину своїх молодших бойових побратимів, мешканців Житомирської та Хмельницької областей. Слідчі дії та оперативно-розшукові заходи продовжуються, роль кожного учасника цієї групи буде встановлена в ході проведення повного розслідування», — зазначив Аброськін. Нагадаємо, правоохоронці затримали п’ятеро підозрюваних у нападі на Гандзюк, з яких чотирьом обрана судом міра запобіжного заходу — арешт, п’ятому — цілодобовий домашній арешт. Як відомо, напад на активістку Гандзюк стався у Херсоні 31 липня.

Схожі новини