Передплата 2024 ВЗ

Клімкін зустрівся з Папою Римським

  • 08.08.2018, 16:14
  • 575

Міністр закордонних справ Павло Клімкін разом із групою українських дітей зустрівся з Папою Римським Франциском під час загальної Аудієнції у Ватикані і передав Понтифіку ексклюзивну копію книги «Книга Добра».

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

«Міністр закордонних справ Павло Клімкін разом із групою українських дітей зустрівся з Папою Римським Франциском під час загальної Аудієнції у Ватикані, аби отримати його благословення, а також подякувати Понтифіку за гуманітарну ініціативу „Папа для України“, молитви за мир у нашій державі та передати ексклюзивну копію книги», — йдеться у повідомленні.

Як поінформували у прес-службі, «Книга Добра» є міжнародним соціальним проектом, який покликаний надихати на перемоги та добрі починання в усьому світі. До її підготовки долучилися понад 300 тисяч дітей та дорослих з усіх куточків України.

У цьому унікальному виданні, виготовленому вручну на папері з бавовни й трав, зібраних у тих регіонах, звідки надійшли історії про добро, зібрано 50 реальних розповідей про добро та 50 малюнків, що є віддзеркаленням дитячого бачення людяності, щирості та співчуття у повсякденному житті.

Схожі новини