Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У кафе в Стрию отруїлися шестеро людей

  • 08.08.2018, 08:37
  • 595

Усі постраждалі 5 серпня харчувались у стрийському кафе-барі «Степ-Леон».

Чотирьох людей із діагнозом харчова токсикоінфекція госпіталізували у Боринську комунальну міську лікарню Турківського району, ще двох осіб із діагнозом гостра кишкова інфекція — у Жидачівську центральну районну лікарню. Усі постраждалі 5 серпня харчувались у кафе-барі «Степ-Леон», що розташований у Стрию на вул. Львівській, 115.

«До Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію у Боринську комунальну міську лікарню (Турківський район) 4 осіб із діагнозом ХТІ (харчова токсикоінфекція) та у Жидачівську центральну районну лікарню 2 осіб із діагнозом ГКІ (гостра кишкова інфекція), з числа тих, що 5 серпня харчувались у кафе-барі „Степ-Леон“, за адресою: м. Стрий, вул. Львівська, 115», — йдеться у повідомленні департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА.

Станом на 13:30 вівторка, 7 серпня, до медиків звернулись 6 осіб. Усі вони були госпіталізовані. Пацієнтам проводиться комплекс лікувально-діагностичних заходів відповідно до клінічних протоколів МОЗ.

Обставини події встановлюються.

Схожі новини