Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Померла зірка «Вулиці Сезам» Шарлотта Рей

  • 06.08.2018, 11:19
  • 526

У США померла голлівудська акторка Шарлотта Рей, яка зіграла одну з ролей «Вулиці Сезам». На час смерті зірці було 92 роки.

Про це повідомили представники Fox News у соцмережі.

92-річна Шарлотта Рей померла у своєму будинку в Лос-Анджелесі у неділю, 5 серпня. Тіло акторки виявили її родичі. Наразі не розголошують причин смерті знаменитості.

У ЗМІ припускають, що Шарлотта Рей могла померти від хвороби. Відомо, що у квітні 2017 року медики діагностували в акторки рак кісток. Раніше зірка вже подолала цю недугу: у 2010 році Шарлотта вилікувала онкозахворювання підшлункової залози.

За час своєї акторської кар'єри Шарлотта Рей знялась у понад 80 фільмах і телепроектах. Зокрема, їй дістались ролі у «Вулиці Сезам», «Не жартуйте з Зоханом», «Ніде», «Рікі і Флеш», «Волоссі», «Милих ошуканках», «Швидкій допомозі» та ін. Також Шарлотта Рей озвучила персонажів у мультфільмах «101 далматинець» і «Том і Джері».

Найбільше славу акторці принесли ролі у ситкомі «Різні ходи» та «Факти з життя». За роль в останньому вона була номінована на престижну премію «Еммі».

Схожі новини