Передплата 2024 «Добра кухня»

Фінал другого дня «Бандерштату» запалив «Тартак»

Вчора заключним виступом на головній сцені фестивалю «Бандерштат», що проходить на Волині, стало виконання хітів гуртом «Тартак». Він запалив бандерштатівців неймовірним драйвом. Гості не тільки співали разом з фронтменом групи Сашком Положинським, а й танцювали, супроводжували виступ слемами.

Зі сцени звучали як досить відомі композиції «Тартаку», так і нові пісні з платівки «АнТАРТАКтида. Частина друга». Проте публіці півторагодинного концерту було замало. Гості просили у виконавців продовжити ще — і ті на «біс» заспівали ще кілька композицій.

Олександр Положинський поділився своїми враженнями від «Бандерштату-2018» на своїй сторінці у Фейсбук так: «Вчора на Бандерштаті був дуже теплий, я б навіть сказав — гарячий, але доволі незвичний за програмою, як для хедлайнерського її варіанту, виступ. По-перше, ми заграли дев"ять (а це три чверті) пісень з нового альбому «АнТАРТАКтида. Частина Друга». По-друге, ми не заграли жодної з цих ліричних і майже ліричних пісень, які завжди вдячно сприймаються публікою: Буча-Чака; Понад Хмарами; Стільникове Кохання; Я Не Знаю; Ти Дуже Гарна; Я Не Один; Ілюзія; Просто Ніжно Так. Приймали нас надзвичайно добре, ми вже отримали безліч схвальних відгуків та подяк. А Сергій Мартинюк — арт-директор фестивалю — сказав, що, на його думку, це найемоційніший виступ «Тартака» за всю історію «Бандерштату».

Схожі новини