Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Miss Sexy — червона помада, червоні купальники, білі кросівки

Центральними вулицями Львова дефілювали 25 дівчат, щоб привернути увагу до старту міжнародного конкурсу, де оцінюють звабливі форми

Початок серпня запам’ятався львів’янам та гостям міста дефіле 25-и дівчат модельної зовнішності, які пройшлися центральними вулицями міста — від пам’ятника Данилу Галицькому, далі через Площу Ринок, Беринди (через фотосесію красунь трамвай простоював кілька хвилин. У пробці також стояли машини інкасації. — Авт.), по проспекту Свободи, кінцева точка — фонтан біля Оперного театру та один з нічних клубів міста.

Це було показова акція з нагоди старту міжнародного конкурсу краси Miss Sexy. Організатор акції — одне з модельних агентств Львова. Прийом заявок на конкурс сексуальності стартував 1 серпня і триватиме до кінця місяця. Обирати кращу з кращих будуть в Інтернеті. Голосування триватиме до 30 листопада. Переможниця онлайн-голосування отримає не лише титул найсексуальнішої дівчини світу, а й чималий приз — дві тисячі доларів. На акцію Miss Sexy вирушила журналіст «ВЗ».

…Напередодні події вирішила зателефонувати в модельне агентство, щоб дізнатися умови конкурсу. Організатори сказали, що для акції не важливі модельні параметри, головне — спокусливі сексуальні форми. «Дівчина може мати груди третього розміру, красиву попу — її візьмемо на шоу, — сказав працівник модельної агенції. — За участь в акції платимо 500 гривень винагороди. Спочатку даємо аванс, потім решту».

З власних джерел дізналася, що на акції очікували 150 дівчат з різних регіонів України та навіть з-за кордону. Та насправді реалії були не такими захмарними, прийшло лише 25 красунь.

16-річна Марія присіла на лавці біля пам’ятника Данилу Галицькому, підмальовує помадою губи. Каже, навчається у модельній агенції, мріє потрапити на провідні подіуми світу. «Прийшла сюди в пошуках нової роботи, — каже дівчина „ВЗ“. — Хочу відкрити для себе щось нове, цікаве. І гонорар за дефіле буде не зайвим для молодої дівчини». До розмови приєднується 18-річна Ірина. Вона теж майбутня модель. «Прийшла на акцію, щоб випробувати свої сили. Може, у майбутньому відкриються хороші перспективи у модельному бізнесі».

Запитую, чи вважає свої форми сексуальними. «Ні», — усміхнулася учасниця шоу. Дівчата кажуть, що підтримують себе в формі, — ходять в спортзал, плавають, щоранку — ранкова зарядка. Тим часом, у білому лімузині, що припаркований біля бордюру облаштували… переодягалку для дівчат. Йду туди. Усі красуні вже були одягнені у звабливі червоні купальники, на якому був напис Miss Sexy. До речі, після дефіле купальники дарують дівчатам. Серед умов участі в дефіле — розпущене волосся, легкий мейк, а губи потрібно підвести яскравою червоною помадою. На ногах — білі шкарпетки та білі кросівки.

«Дівчатка, швидше готуйтеся і гайда на дефіле», — підганяє їх один з організаторів акції.

І ось з кілька хвилин дівчата по черзі виходили з лімузину. Їм вручали маленькі прапорці держав різних країн світу. Дехто тримав великі прапори з рекламою конкурсу та модельної агенції. Вишикувалися в шеренгу біля пам’ятника королю Данилу, сфотографувалися. Хтось з іноземних туристів кричав «Браво!». А літні жінки, які поруч сиділи на лавочках обурювалися: «Що б на це сказав король Данило… О Боже, куди котиться світ? У Львові подіум влаштували на вулицях, а не в нічному клубі…». Почути коментар організаторів не вдалося… Вони, як води в рот набрали. Мовляв, то не я головний, а головному зараз не до запитань журналістів.

Після кількахвилинної фотосесії куратор увімкнув магнітолу і під ритмічну музику дівчата рушили до Оперного театру. Куратор просить їх гарно дефілювати, махати прапорцями і щиро усміхатися. «Дівчата, відпрацьовуємо, добре відпрацьовуємо», — сказав шеф. Зупинки для фотосесій були і на вулиці Беринди, і біля памятика Тарасу Шевченку. Біля Оперного театру дівчата теж вишикувалися в ширенгу і пританцьовували. Кожна бачить себе у фіналі конкурсу Miss Sexy.

Схожі новини