Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У сухопутному Львові — морська виставка

  • 26.07.2018, 12:43
  • 891

Львівська ProArt Gallery представляє експозицію-продаж «Крок до моря»

У міській галереї ProArt Gallery, що на вулиці Героїв УПА, відкрилася збірна виставка-продаж «Крок до моря». На суд глядачів представлено роботи 14-ти українських художників, полотна яких зберігаються у приватних колекціях США, Китаю, Великобританії та багатьох інших країн. Організатор виставки — директор галереї Надія Тислюк.

На полотнах митці зобразили морські краєвиди з різних куточків світу. Так, львівська художниця-самоук Тетяна Гамрищак, у «репертуарі» якої є квіткові натюрморти, портрети людей та інші картини аквареллю, свій витвір під назвою «Гавань» створила в Америці. Каже, море асоціюється в неї з літом та відпочинком. Інший відомий митець зі Львова, Михайло Сидоренко, автор виставки «CAPRIces», присвяченої Парижу, на продаж виставив полотна «Sorrento» і «Гондоли», створені в Італії.

Для тих, хто хоче придбати хоча б одну з картин, натхненних морем, доведеться викласти чималу суму грошей. Наприклад, полотно «Сім'я на березі моря» Наталії Крушкевич обійдеться поціновувачам мистецтва в 600 доларів. Виставка «Крок до моря» працюватиме у ProArt Gallery до 16 серпня.

Анастасія ЛУБЕНСЬКА

Схожі новини