Передплата 2024 «Добрий господар»

Експертиза виявила несправність гальм маршрутки, яка розбилася на трасі біля Житомира

  • 24.07.2018, 08:16
  • 485

Експертиза технічного стану маршрутки, яка розбилася 20 липня на трасі «Київ — Чоп» біля Житомира, встановила, що гальмівна система була у несправному стані.

Про це під час засідання в Корольовському районному суді Житомира заявив прокурор Сергій Глазунов, інформує «Громадське радіо».

«На сьогодні, згідно з проведеною експертизою технічного стану автомобіля, встановлено, що гальмівна система була у несправному стані. Тому у нас були всі підстави для повідомлення Луцику Петру Васильовичу про підозру за ст. 277 КК (Пошкодження шляхів сполучення і транспортних засобів)», — заявив прокурор.

Прокуратура повідомила, що автобус був переобладнаний. Звинувачення наполягало на арешті підозрюваного, щоб він не впливав на свідків і не міг підробити документи.

Своєю чергою, власник автобуса Петро Луцик з висновками експертизи не погоджується. У ДТП він звинувачує водія, якому позичив маршрутку. Суд задовольнив клопотання адвоката і вибрав для Петра Луцика запобіжний захід у вигляді домашнього арешту терміном на два місяці.

Схожі новини