Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Харківська трагедія: нові подробиці сколихнули мережу

  • 23.07.2018, 11:58
  • 754

Українці уважно стежать за справою Олени Зайцевої та Генадія Дронова, яких судять за масштабне ДТП у Харкові. Активісти помітили багато невідповідностей у справі, а також вражаючих фактів.

Наприклад, швидкість обох транспортних засобів так і не визначена, біометаріал Зайцевої досліджений недостатньо. А нарколог, яка проводила первинний огляд дівчини, зникла, пише на Facebook журналістка Тетяна Доцяк.

«Той випадок, коли твій адвокат топить, що у тебе страшні головні болі. А ти не втрималася і прийшла на засідання зі свіжими бровами», — написала авторка про одне із судових засідань у справі ДТП.

Наголошує, що одразу після ДТП Зайцева не мала при собі водійського посвідчення. Що червону автівку, з якою Зайцева, ймовірно, влаштувала перегони центром Харкова, так і не знайшли. Також — що кожному постраждалому мати Зайцевої виплачує по 50 тис грн.

Після цього слідчий вимагав у людей розписки, що гроші отримали і претензій ніхто не має. До того ж прокуратура, ймовірно, недостатньо дослуховується до думок експертів, які вказують на тонкощі аварії. Тому і вирок можуть винести недостатньо об'єктивний.

У соцмережі бурхливо відреагували на пост Доцяк.

«Бездушні скоти. Вони реально думають, що їм усе дозволено. Механізм відмазування запущено наповну», — написав Станіслав Осиков.

«Думаю десь у $ 7−8 м. має тато вкластися. У принципі, для такої задачі це не гроші», — додав Ярослав Галецький.

Схожі новини