Передплата 2024 «Добрий господар»

У слідства з’явилася фотографія підозрюваного в отруєнні Скрипалів — ЗМІ

  • 23.07.2018, 09:39
  • 584

У британських правоохоронців з’явилася фотографія людини, яку підозрюють в отруєнні колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.

Про це повідомляє Daily Mail.

За інформацією видання слідчі, які займаються справою, показали фотографію підозрюваного «ключовим свідкам».

Крім того, правоохоронці збирають інформацію про жінку, яка могла стояти за атакою.

Раніше телеканал CNN повідомляв, що британській поліції вдалося встановити двох підозрюваних в отруєнні колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Ці люди покинули Велику Британію на комерційному рейсі одразу після атаки.

За даними телеканалу, інформацію про їх виліт передали «в закодованому повідомленні в Москву» після отруєння. Це повідомлення вдалося перехопити британській базі на Кіпрі.

Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною Новачок (радянського виробництва) в березні 2018 року. За даними Лондона, за отруєнням Скрипаль стояла Росія. Екс-агента і його дочку вже виписали з лікарні після проведення успішного лікування.

У відповідь на отруєння Велика Британія вислала низку російських дипломатів. Солідарність з Лондоном висловили 28 держав, які вислали майже 150 російських дипломатів. Крім того, анульовано акредитації семи російських представників при НАТО.

Росія заперечує причетність до отруєння Скрипалів.

Схожі новини