Передплата 2024 ВЗ

Епатажні українські музиканти розповіли про агресивних ідіотів в країні

  • 19.07.2018, 13:56
  • 583

Учасники групи «Хамерман знищує віруси» заявили, що в Україні є дуже багато людей, які вважають за можливе нав’язувати свої погляди і при цьому не готові вести діалог.

Про це музиканти розповіли в інтерв'ю «Апостроф.Лайм».

«Є дуже багато переконаних у тому, що вони мають право вламуватися на чужу територію, диктувати свої правила й розказувати нам, в яких позах ї*атися, які спиртні напої вживати й чи вживати взагалі. Так, є люди, які не ходять на концерти, не займаються сексом і при цьому вважають, що мають право розказувати іншим, як це потрібно робити», — говорить Володимир Пахолюк.

У свою чергу Альберт Цукренко зазначив, що для описаного явища існує термін «експансивний конформізм».
«Така людина не просто хоче злитися з комфортним для неї найближчим середовищем, а ще й прагне змусити решту стати такими ж. Тобто інші мають відповідати її поглядам на моральність, етику й так далі», — пояснив він.

Коментуючи ситуацію зі зростанням ажіотажу навколо поняття «традиційні цінності», Пахолюк відзначив, що багато людей навіть не уявляють про це поняття.

«Люди, які не читали Рене Генона, як на мене, взагалі не мають права вживати це словосполучення, бо вони ні хріна не розуміють у традиції — що це таке, звідки воно взялося й що мається на увазі під цим поняттям. Ідіоти, що тут зробиш», — сказав він, додавши, що зазвичай такі люди не йдуть на комунікацію і не має сенсу витрачати час на те, щоб їм щось пояснювати.

Схожі новини