Передплата 2024 «Добрий господар»

Відбувся штрафом: росіянина, який до смерті побив українця на курорті в Туреччині відпустили

  • 16.07.2018, 13:58
  • 582

Громадянина Російської Федерації Андрія Похвального, який на одному з турецьких курортів, Аланьї, до смерті побив українського туриста Андрія Сову, відпустили відразу після виплати штрафу в розмірі 800 доларів США.

Нинішнє місцезнаходження Похвального невідомо, йдеться в сюжеті ТСН.

За однією версією подій, Похвальному заборонили залишати межі Туреччини, а за іншою ― він встиг виїхати назад в Росію. Росіянина розлютив програш російської збірної Хорватії на матчі ЧС-2018. Також стало відомо, що Похвальний навіть не жив у цьому готелі — туди він прийшов дивитися футбол, приїхав до Туреччини з Таганрога.

«Він залишився безкарним, нібито його відпустили. Постраждалого зробили винуватим, він вже не встане і не розповість нікому, як було насправді. Свідки були той росіянин і працівники готелю. Природно, вони не дадуть свідчень проти цього російського. Ми б дуже хотіли знати, де він», ― заявила сестра дружини загиблого Тетяна Кулинич.

Тіло вбитого страховики повернуть днями в Україну. Раніше повідомлялося, що через те, що в крові Андрія Сови зафіксували перевищений вміст алкоголю — деякий час туристична фірма відмовлялася надавати йому допомогу по страховці і доправити додому.



Схожі новини